Se apropie o dată importantă în relația ta cu persoana iubită sau vrei să faci un cadou unei  persoane dragi, părinților, prietenilor sau nașilor? Sau pur și simplu ai nevoie de un cadou de nuntă, botez sau un alt eveniment important din viața persoanelor apropiate.


Cel puțin o dată în viață am căutat un cadou unic pentru eternele femei care ne îmbogățesc viața: mamă, soră fiică sau soție. Nu doar de Craciun dar și în general, sunt multe momente cand nu ști cum să-i mai surprinzi pe cei dragi.

Aici iți vine în ajutor arta care înafară de faptul că aceasta cunoaște foarte greu demodarea reprezintă o modalitate prin care poți impresiona cu adevarat și poti oferi un cadou care va rezista o eternitate.

Portrete la comandă

Porete creion, acuarelă, acrilic sau ulei realizate manual.

Surprindeti persoanele dragi cu un Cadou Deosebit, un portret este mereu o surpriza neasteptata si poate imortaliza  cel mai frumos și drag moment din viața voastră într-o operă de artă .

Deși este făcut după o fotografie este unic în felul sau artistic vazut prin ochii artistului care a pus suflet în munca sa.

Frumusețea unui portret pictat sau desenat nu constă în reproducerea cu precizie fotografică a trăsăturilor, ci în interpretarea sa artistică.

Portretul nu este nicicând o simplă reproducere mecanică a trăsăturilor cuiva (asemenea unei măști ), la portret, intră în joc sensibilitatea artistului, care interpretează trăsăturile modelului fie după gusturile sale, fie conform curentului artistic pe care-l urmează fie conform caracteristicilor artei timpului în care este realizează opera.

Cea mai dragă poză a ta se poate transforma într-o operă de artă fie că este vorba despre un portret în creion, o pictură în acuarelă sau o pictură pe panză.

Tablouri la comandă

    Tablouri pictate manual în acuarelă, peniță/tuș, acrilic sau ulei

Un tablou este un cadou perfect care va încanta privirea și va da culoare și caldură caminului fie că este după inspirația ta sau a artistei noastre pregatită la un nivel artistic profesionist. Alege un tablou care să ți se potrivească ție sau persoanei careia vrei să îl daruiești, optează pentru o operă originală pictată manual în funcție de
preferințe și cromatica încăperi în care dorești să așezi tabloul (artistul te poate ajuta sa iei alegerea potrivita ).
Arta este un element care nu trebuie să lipsească din nici o casă și are mai mult decat un rol estetic, este un mod de exprimare, de comunicare și oferă personalitate, autenticitate și originalitate unei încăperi rezonând nevoilor sufletești ale omului

Tricouri pictate

Alege un tricou care să ți se potrivească ție sau persoanei careia vrei să îl daruiești, optează pentru un tricou pictat manual în funcție de preferintele personale.

Tricoul a devenit o piesă vestimentară întâlnită în orice garderobă iar cu ajutorul culorilor acesta prinde viață și poate deveni cadoul ideal (un tricou pictat cu animăluțul tău, tricouri crăciun, tricouri pentru evenimente, tricouri aniversare, tricouri asortate pentru familie, tricouri mamă- tată- copil)

Se pictează doar pe tricouri calitative de bumbac atent selecționate, iar culorile folosite sunt speciale pentru textile si ,rezista la spălări repetate.